Kursus Umrah – 23/6/2013(Ahad)

Kursus Umrah oleh Rayhar bertempat di Masjid As-Syakirin.

**Entry yg agak terlmbt tp nk tulih gak**

Walaupun jerebu sgt teruk dan keadaan kesihatan yg tidak baik, gagahkan diri jugak utk pergi ke kursus umrah ini. Just in case lps ni xde lagi dah kursus mcm ni. Ataupon tak berkesempatan sbb hal2 yg tak terjangka.
Seperti yg dikatakan, dlm keadaan separa demam+selsema+sakit+tekak, kadar pemahaman tu kurang sket la drp biase. Nasib baik ade buat research sket sebelum ni. Jadinye, bile rase lost dgn ape yg ustaz tu ckp, terus je refer balik kat notes. Bolehlaa kembali ke track. Mase ni belum dpt buku dr Rayhar sbb K’Mah belum ambik drp diorg. Jadi tak blh refer ke buku Rayhar tu.
Tgh2 kursus tu, tgk2 K’Mah dtg ngan hubby die. Utk tambah pemahaman kot. Atau saje nk tgk aku dtg sini ke tak.. Hehe.

klcc

^KLCC pd ari tu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s